Velkommen til vores

verden

En kreativ verden af kunst, natur, have, familieliv, DIY guides og alt dét imellem og omkring.

Bloggen er et åbenhjertet og ærligt indblik i vores kreative sjæle, der næres af alt fra fastelavnskostumer til køkkenhaven, malerier og blomsterdekorationer, formidlet med en sund mængde selvironi og humor.

Vi er ikke kun forbundet af vores kærlighed til det kreative liv, vi deler også blodets bånd idet vi er Faster og Niece. Vores individuelle rejser her i livet har nu bragt os sammen ned af denne vej, og vi håber meget på, at du har lyst til at følge den sammen med os.

 

Gitte & Mille

Gitte Jørgensen

Gitte Jørgensen

Vil du vide mere om mig?

Marie-Louise Tuemand Larsen

Marie-Louise Tuemand Larsen

Vil du vide mere om mig? Klik her.

Kontakt os

Gitte email | tlf
Marie-Louise ml.larsen@me.com | 5151 2186
Henvendelser vedr. blogindlæg
info@gitteogmille.dk

Seneste blogindlæg

Når historien er god, er alting godt

Blogindlæg: Mille

Historien er stadig god

Blogindlæg: Mille

Historien rundes af

Blogindlæg: Mille

5 kvadratmeters livsglæde

Blogindlæg: Mille

Diy paphus

Blogindlæg: Mille

giv dine højttalere en hurtig makeover

Blogindlæg: Mille

Vores vej til en fælles blog

Det kreative univers har altid fyldt meget for os begge, men har udfoldet sig på hver sin måde. Dét kombineret med de meget forskellige steder i livet, vi er, skaber 2 parallelle verdener, hvor vi hver især udfolder os. Men nu var det på tide, at gå ind i et projekt sammen. Det kunne vi mærke. Indholdet vil spænde bredt, men er det ikke også hele essensen af at dele ud – at dele hele paletten af livet? Vi har i hvert fald altid delt den kreative sjæl, derfor føles det også helt naturligt, at vi nu skal dele en blog. Vi vil begge lukke dig ind og tage dig med på vores rejse, og det hele bliver én stor pærevælling af løst og fast. Det er nemlig sådan vores liv er, og vi vil vise dig en masse! For overskuelighedens skyld vil vi dele bloggen op, så du kan skelne mellem Gitte og Marie-Louise. Vi håber, du vil lade dig inspirere, prøve kræfter og bare kaste dig ud i det. Dét er hele meningen. Tak fordi, du følger med.

Gå til Gittes blogindlæg | Gå til Marie-Louise’s blogindlæg

Marie-Louise Tuemand Larsen

28 år gammel

Gift med Ulrik

Bor i en villa i den lille by Brylle på Fyn

Sammen har de Alexander på 5 år og William på 1 år

Udannet Cand. mag. i International Virksomhedskommunikation

Er til daglig Marketing- og Kommunikationschef i Schmidts Radio A/S

Driver iværksættervirksomheden HALL AUDIO, sammen med Ulrik

Blogger om familielivet, tips og tricks, kreatid med børnene, ekstravagante fødselsdage, DIY projekter både inde og ude, hendes store kærlighed til Hella’s Have og hendes egne have-ambitioner. Og så alt det løse.

Gitte Jørgensen

53 år gammel

Gift med Jørgen

Bor i en villa i Fredericia

Sammen har de Mads på 30 og Mia på 27 år

Udannet (…)

Er til daglig (…)

Driver Kongelunden Skærup sammen med Jørgen

Blogger om (…)

Hvorfor en blog?

“Ut hendrerit, leo eget facilisis venenatis, elit est faucibus libero, at consequat lorem orci sit amet libero. Etiam non dignissim, iaculis libero vulputate. euismod libero. Morbi leo felis, egestas nec volutpat ultricies, euismod consequat arcu. Sed auctor dignissim tellus eget blandit” Gitte

“Fordi det er mit frirum. Min hobby. Min lille flugt fra et ellers meget karriere- og businessorienteret liv. Min måde at dele kreativitet, gode råd og inspiration med dig på. Og så har jeg en stor passion for at skrive, som jeg, inden bloggen her, kun dyrkede hver 6. uge i form at et klummeindlæg til LokalAvisen Assens.” – Mille

Bloggens opdeling

Vil du gerne i kontakt med os?

info@gitteogmille.dk