Marie-Louise Tuemand Larsen

Faktaboksen

  • 29 år gammel
  • Gift med Ulrik
  • Bor i en villa i den lille by, Brylle, på Fyn
  • Sammen har de Alexander på 5 år og William på 2 år
  • Uddannet Cand. mag. i International Virksomhedskommunikation
  • Har iværksættervirksomheden, HALL AUDIO, sammen med Ulrik

Blogger om familielivet, tips og tricks, kreatid med børnene, ekstravagante fødselsdage, DIY projekter både inde og ude, hendes store kærlighed til Hella’s Have og hendes egne have-ambitioner. Og så alt det løse.

Jeg er en målrettet og ambitiøs person med en rigtig entreprenør personlighed, der dagligt får, hvad jeg selv betegner som Million Dollar ideas. Af uransagelige årsager har ingen af dem endnu ført til hverken en hel eller en halv million, til gengæld underholder de jævnligt familie, venner og kollegaer.

Èn af de bedre idéer blev dog ført ud i livet, da min mand og jeg etablerede vores virksomhed, HALL AUDIO, tilbage i 2015. Vi producerer små, trådløse lydforstærkere til højttalere, og min mand er i dag fuldt beskæftiget i virksomheden. Iværksættertilværelsen er dog ingen dans på roser, og jeg arbejder derfor fuld tid ved siden af mine aktiviteter i HALL AUDIO, for at sikre familien en stabil indkomst.

Mit arbejds- og iværksætterliv bærer præg af en hel del hardcore business, hvor der skal tænkes seriøst ud af boksen og opfindes en dyb tallerken eller to. Det dræner en kreativ sjæl lidt, og derfor har jeg søgt andre veje, for at få opfyldt alt det i mig, der ikke drives af business. Bloggen her er et perfekt eksempel på, hvordan jeg fordyber mig i det kreative, dykker ned i min passion for at skrive og deler ud af den side af mig selv. Bloggen er min måde at lade op på, og dyrke en hobby, der giver mig energi til dagligdagen.

Jeg håber derfor, du har lyst til at følge med i mine projekter og skæve tilgange, og lader dig inspirere. Jeg håber også, du vil få stor glæde af samarbejdet mellem min faster og jeg, og omfavne den bredde, det samarbejde tilfører bloggen.

Velkommen til vores verden

Bloggens opdeling

Vil du gerne i kontakt med mig?

tlf. 5151 2186

ml.larsen@me.com