Trilogien afsluttes

Alexander 3 år

Trilogien blev afsluttet året efter, da Alexander fyldte 3 år

I år bliver Alexander 3 år, og der skal naturligvis bygges videre på plottet. Nu styrtede vi jo ned med Alexander Airlines det første år, sidste år overlevede alle heldigvis, og fik organiseret en redningsauktion ved hjælp af flaskeposter – men det kan hurtigt gå galt med pirater i farvandet…

Historien fra de forgangne år skulle nemlig afrundes, derfor valgte jeg at lave invitationen til Alexander’s 3 års fødseldag i Indesign, og lave en PDF fil ligesom Ekstra Bladet.

Det blev til 3 sider i alt, hvor der var billeder fra både 1 og 2 års fødselsdag:

Temaet i år var simpelthen Pirat fest! Som du kan se, startede hele storyline ud med en tur til Hawaii med selskabet Alexander Airlines. Her sker det utænkelige simpelthen, og flyet styrter ned, hvilket leder til en rednings auktion i bedste Cast Away stil. Desværre har en flok pirater så opsnappet en flaskepost og holder nu redningsmandskab og de nødstedte som gidsler.

Piraterne holder gidslerne tilbage, fordi de skal have hjælp til at gennemføre en skattejagt.

Pynt

Endnu engang blev der shoppet pynt i det store cyber space, og som sædvanlig var jeg imponeret over den effekt lidt pap og bordpynt kan give. Jeg brugte siden Min Temafest, som jeg har købt ved før, og søgte simpelthen bare på Pirat: Klik her for at gå til Min Temafest, hvor du kan se Pirat udvalget

Den største investering i år var paptallerkener, der var lavet ligesom et skib.

De kostede knapt 8,- stk. og var ikke specielt dyre, men vi skulle bruge en del, så det blev da dyrere, end hvis vi havde valgt en traditionel paptallerken. Men bordet så simpelthen fantastisk ud, og Alexander havde 10 stks. med i børnehave, så han kunne dele fødselsdags’sjov ud. Det var også et hit!

Foruden skibene, blev der købt lidt forskelligt piratudstyr, flag, guirlande, lys, balloner osv.

I år havde jeg også en god ide til kagen (grundet familiens størrelse, blev festen delt i lørdag og søndags’arrangement, derfor blev alting lavet 2 gange, også lagkagen), så 2 piratsvær og en hulens masse dekorationsmarcipan måtte lade livet.

Herover kan du se de 2 lagkager, jeg fik bakset sammen. Det ser måske avanceret ud, men man kommer rigtig langt med farvet marcipan, en kagerulle og en håndfuld “guldmønter”. indeni gemte sig en ganske almindelig lagkage med jordbær, chokolade mousse osv.

Menuen

Herover kan du se et de fine pap skibe. Jeg tænkte ret meget ind i menuen, at maden skulle laves fredag, men serveres lørdag og søndag. Og så gad jeg for en gangs skyld ikke servere boller og kakao, så jeg endte med en lidt anden sammensætning.

Det blev derfor til bruschetta, kold gazpacho med ‘bread sticks’, Blinis med rygeostcreme og varmrøget laks, vandmelon i tern og en god gammeldags æggemad. (Børnebordet fik toast i stedet for de “Italienske retter”). Det lyder fancy alt sammen, men det tog faktisk ikke ret lang tid at lave, og så kunne jeg bestille alle ingredienser fra Nemlig.com (som jeg er Stor fan af) sammen med opskrifterne. Det lod også til, at menuen faldt i god jord 🙂

Det var alt fra fødselsdags’trilogien

Næste år bliver det vidst bare boller og kakao 😉

Følg med

Du kan følge endnu mere med på min Instagram profil

Vil du i kontakt med mig?

Send mig en mail på ml.larsen@me.com