DIY Isbar

En festlig DIY isbar til fødselaren

Et par byggematerialer og pynt er alt du behøver – Gå direkte til det færdige resultat her

Jeg ELSKER tema fødselsdag… Men jeg elsker også når det er nemt at servere noget spiseligt for gæsterne… 

Derfor blev Alexander’s 7 års fødselsdag til et isbars’tema, og vi forvandlede et par paller, 2 lægter og en bambuspind til Alexander’s Isbar.

Hele molevitten blev pyntet med balloner, og selvom min altid fortrukne party’pusher er Temashopdk, måtte de for en gang skyld se dig slået af Wish, da de ganske enkelt ikke lå inde med Candyland tema balloner. Til gengæld købte jeg helium derfra, så nogle af folieballonerne fra Kina-land blev flyvende. 

Nå, men først blev der lagt en plan: 

Dernæst blev der fundet byggematerialer frem, og vi endte med at bruge:

  • 2 almindelige paller
  • 2 små paller (alternativt en 3. palle, der blev delt i 2 på langs til siderne)
  • 2 lægter
  • 1 bambuspind
  • 1 bredt brædde til bardisk
  • 1 stump terrassebrædde , der blev lavet til skåle’holder og vaffelholder
  • 1 stump rundpind til ben til holderne
  • 1 forskallingsbrædde til skilte (vi har en såkaldt Laserpecker, som jeg graverede skiltene med, men man kunne også bare have brugt maling/tusch)
  • Balloner fra Wish ala dette sæt
Selve byggeprocessen var temmelig simpel, da pallerne blod blev sat sammen i en slags bred hestesko, mens det brede brædde blev sat på som en slags bardisk.
Vi monterede også en slags hylde på indersiden af baren, så der kunne stå lidt forskellige sager.

Herefter satte vi lægterne på med rundpinden imellem, så der kunne hænges pynt op. 

Derefter fandt vi det helt store kopbor frem, og fik lavet huller til nogle skåle samt et mindre kopbord, så vi kunne kreere en vaffelholder.

Jeg brugte 3 af cirklerne og en stump træ til at lave en stor vaffel som pynt. 

Så var det ellers bare at male vaflen, og få lavet nogle skilte som pynt: 

Det færdige resultat

Isbaren var et stort hit for både børn og voksne, og med høflig selvbetjening, var det en Virkelig nem måde at have gæster på! Vi lavede nogle tun/æg sandwich dagen i forvejen, og så stod den ellers bare på is med diverse topping. Vi placerede isen i nogle termokasser med fryseelementer i, og det fungerede så fint. Isen blev på ingen måde blød og træls, selvom den stod i termokasserne i et pænt stykke tid. 

Der skulle naturligvis også en lagkage til i dagens anledning, og i bedste isbar’stil fulgte vi temaet:

Rigtig god fornøjelse!

Vil du se flere blogindlæg i kategorien KREA?

Klik her

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg med

Du kan følge endnu mere med på min Instagram profil

Vil du i kontakt med mig?

Send mig en mail på ml.larsen@me.com