4) Poolbar og trappe

Trin 4

Poolbar og trappe

Hvis der er én ting, som Intex bare ikke skal have ros for, så er det den medfølgende stige! Den er fuldstændig håbløs at kravle rundt på, og kunne i øvrigt slet ikke bruges, efter vi inddækkede poolen med træ.

Så jeg kastede mig over at lave en ind- og en udvendig trappe. Og nu siger jeg det bare lige… Det er 400 gange sværere at lave en trappe, end man lige tror! SPECIELT, når man får den idé, at den udvendige skal skråne udaf og have et gelænder af bambus! Så jeg startede med at lave en ramme + trin af terrasse-brædder, og lavede derefter gelænderet, der er skruet sammen, men fik stof viklet om for syns skyld.

 

Den indvendige trappe var også lidt af en udfordring – mest fordi jeg var nødt til at bygge den i kernetræ, så den kunne holde til at stå i vand hele tiden.

Jeg lavede den godt nok, som en aftagelig løsning, men den vejer et halvt ton, så vi hiver den ikke bare ind og ud. Det kostede også 5 bor og jeg ved ikke hvor mange skruer, fordi brædderne var så stenhårde, at det blev ved med at knække. 

Et metalbor blev til sidst løsningen, og det var jo en fysik- og sløjdtime i én og samme omgang, da jeg var nødt til at tape mursten i bunden, for at holde den i vandet.

Poolbar

Man er jo lidt nødt til at spørge sig selv – hvad er en pool egentlig uden en poolbar?!

Svaret må være nederen… Derfor blev det helt tykke bambus brugt til at lave en lille poolbar, med 3 terrassebrædder som bardisk. Baren er en kede tilbagetrukken, så der ikke kommer klor i drinksene!

Poolbar

Man er jo lidt nødt til at spørge sig selv – hvad er en pool egentlig uden en poolbar?!

Svaret må være nederen… Derfor blev det helt tykke bambus brugt til at lave en lille poolbar, med 3 terrassebrædder som bardisk. Baren er en kende tilbagetrukken, så der ikke kommer klor i drinksene!

Det kølige overblik

Poolbaren er blevet den perfekte udkigspost, når sønnike plasker rundt i vandet.

Og jeg er nødt til lige at slå et slag for denne solcelle lyskæde fra Lyshygge.dk der bare er prikken over i’et over baren, og er fuldstændig genial, fordi man ikke skal rende og tænde og slukke for den, samtidig med at den genoplader sig selv hver dag.

Lidt træbehandling

Det sidste trin

Se det færdige resultat

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg med

Du kan følge endnu mere med på min Instagram profil

Vil du i kontakt med mig?

Send mig en mail på ml.larsen@me.com